Handelsbetingelser

Handelsbetingelser:

BETALING Dankort / Visa / master/ Debit kreditkort Når du betaler med Kreditkort vil du til sidst i bestillingen blive videresendt til en såkaldt “sikker server”. Det skyldes, at kortbetalingen bliver håndteret af et firma, der er godkendt af PBS til at håndtere kortbetaling. Der er strenge krav om sikkerhed hos Clearhaus godkendte firmaer og de er under tilsyn. Firmaet, jeg har betalingsmodul hos, “Quickpay”, de har stor erfaring indenfor området. Du kan læse mere om dem hos www.Quickpay.dk. Når du har handlet færdig, går du ‘Til kassen’, vælger kortbetaling, (Eller betal ved afhentning), samt godkende handelsbetingelserne, vises den samlede pris for din ordre. Hvis du har valgt ‘Betal Online’, så bliver du viderestillet til Quickpay’s sikre server (du vil kunne se Quickpay’s adresse i din webbrowser’s adressefelt), hvor du kan trygt kan udføre din betaling. Alle data sendes krypteret. Du vil nu blive bedt om at indtaste kortnummer, udløbsdato og sikkerhedskoden fra bagsiden af Dankortet. Alle disse oplysninger sendes krypterede – du kan se det ved at en hængelås synes i vinduet. Quickpay tager derefter kontakt til Clearhaus, der skal godkende dine indtastede data. Når betalingen er godkendt, stiller Quickpay tilbage til min server med en godkendelse og handlen kan afsluttes. Du vil modtage en kvittering for din indbetaling. Bysoegaard.dk har på intet tidspunkt dine kortoplysninger i hænde – alt afvikles mellem Quickpay og Clearhaus. Jeg modtager betaling på Adressen. MobilePay, kontanter og Betalings kort.

PRISER: Alle priser på bysoegaard.dk er opgivet i danske kroner inkl. 25% moms.

FORSENDELSE:

Priser :GLS pakke uden omdeling (afhentes i Pakkeboks eller Postbutik): 46,00 kr. incl. moms

Jeg sender alle mine varer med GLS.

Det tager ca.2-14 dage og lave ordren + levering. Men i spidsbelastningsperioder, kan det tage op til 1 lille uge ekstra. Da det meste er hjemmelavet, tager det desværre tid. Jeg bestræber mig altid på at sende de bestilte varer hurtigst muligt. Jeg håber på jeres forståelse. Ønsker du en hurtigere levering er du velkommen til, at forespørge om dette.

Det er vigtigt for mig, at mine varer er emballeret korrekt og solidt, så de kommer frem i hel stand. Bysoegaard.dk er en lille enmandsvirksomhed, leveringstider som hos store webshops/kæder kan ikke forventes. Alle ordrer pakkes og sendes i den rækkefølge de er modtaget. Ved hastesager kontakt mig venligst på mail eller telefon eller skriv det i kommentarfeltet, når du handler.

Bysoegaard.dk leverer kun til Danmark. Der leveres ikke til Færøerne og Grønland.

Ved pakkens ankomst bedes du tjekke, at pakken er hel og i ubrudt stand. Hvis ikke pakken er hel og i ubrudt stand, skal du gøre posten opmærksom på dette ved modtagelsen.

Bysoegaard.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.

FORTRYDELSESRET:

BEMÆRK!

Ved vare som er tilpasset dine behov. I følge Forbrugeraftaleloven §18stk.4, ydes der ingen fortrydelsesret på varer, der skal fremstilles eller tilpasses efter dine individuelle behov, såfremt fremstillingen eller tilpasningen er begyndt. Dette gælder dog kun, når du har givet samtykke til at jeg må påbegynde fremstillingen.

Du giver samtykke, så snart du godkender din ordre.

Ifølge købeloven har du som kunde 14 dages fortrydelsesret. Det skyldes, at du ikke, som i en forretning har mulighed for at se og røre ved varen. Ved hjælp af fortrydelsesretten får du denne mulighed. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du får varerne i fysisk besiddelse.

Du kan downloade en standard fortrydelsesformular (pdf) her på dette link Formularen kan du printe og udfylde og vælge at sende den som brevpost eller scanne og sende som vedhæftet fil i en mail. Du behøver ikke anvende nogen af formularerne for at fortryde dit køb – du har også mulighed for bare at sende mig en mail, med de samme oplysninger, som du finder i standard fortrydelsesformularen.

Oplysning om enten ordrenummer eller fakturanummer vil lette min sagsbehandling.

Uanset om du benytter dig af formular eller mail, er det denne adresse/e-mail, du bedes benytte:

Bysoegaard.dk V/Susanne Søgaard, Lundemarken 7, 2740 Skovlunde. Kontakt@bysoegaard.dk

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender mig din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, refunderer jeg alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor jeg har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde dit køb. Jeg gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som det benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har givet udtryk for noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Du kan ikke fortryde købet ved at undlade at modtage pakken eller ved at undlade at afhente pakken på posthuset. Afhenter du ikke din pakke hos GLS butikken og den derfor returneres til mig – vil du blive faktureret 46,00kr. til dækning af mine udgifter i forbindelse med returforsendelsen. Beløbet vil blive fratrukket på din kreditnota.

Jeg kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil jeg har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Du returnerer varerne eller afleverer dem til mig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret mig om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Du bedes venligst vedlægge en kopi af fakturaen.

Du skal selv betale de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen. Vi kan tilbyde returforsendelse med GLS til 46,00kr. inkl. moms. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du kan ikke sende varen pr. efterkrav. Ved returnering af varer pr. efterkrav eller uden frankering vil varen blive nægtet modtagelse hos mig, og posten vil herefter returnere den til dig igen.

REKLAMATIONSRET Du har ifølge købeloven 2 års reklamationsret.

Det vil sige, at du kan klage over fejl og mangler opstået inden for 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke ved uhensigtsmæssig anvendelse eller behandling af varen. Bysoegaard.dk tjekker samtlige varer, inden de forlader adressen. Jeg bestræber mig på at pakke varerne forsvarligt ind, således at der ikke opstår skader under transporten. Skulle der alligevel være skade på en vare ved ankomsten bedes du kontakte mig omgående på e-mail. Oplys venligst ordrenummer og varenummer sammen med en beskrivelse af skaden/defekten og dens omfang – meget gerne ledsaget af et beskrivende foto. Derefter vil jeg kontakte dig ang. hvorledes jeg bedst kan hjælpe dig. Eventuelle forsendelsesomkostninger (som GLS pakke) i forbindelse med reklamation betales af Bysoegaard.dk. Du bedes ligeledes ved pakkens ankomst tjekke, at pakken er hel og i ubrudt stand. Hvis ikke pakken er hel og i ubrudt stand skal du gøre posten opmærksom på dette ved modtagelsen. Det er dit ansvar at tjekke pakkens tilstand ved modtagelsen. Når du kvitterer for pakken, kvitterer du for, at pakken er modtaget og i ubeskadiget stand. Yderligere oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos mig kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive min e-mail adresse kontakt@bysoegaard.dk

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Persondatapolitikken vedrører/gælder personoplysninger, du afgiver til mig eller jeg indsamler på www. bysoegaard.dk Bysoegaard.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger.

Hvornår indsamler jeg data: – Du besøger min webshop – Du henvender dig via mail – Du tilmelder dig nyhedsbrev – Du opretter en profil i bysoegaard.dk – Du handler på bysoegaard.dk

Hvilke data indsamler jeg:

1. E-mail adresse – når du tilmelder dig nyhedsbrev, ved oprettelse af login og ved afgivelse af ordre

2. Navn – når du tilmelder dig nyhedsbrev, ved oprettelse af login og ved afgivelse af ordre

3. Adresse – ved oprettelse af login og ved afgivelse af ordre

4. Telefonnummer – ved oprettelse af login og ved afgivelse af ordre

5. Betalingsmetode – ved afgivelse af ordre

6. IP-adresse – ved oprettelse af login og ved afgivelse af ordre

7. Hvilken browser du bruger, netværkslokation og styresystem på den enhed, du anvender (computer/tablet/telefon), hvilke søgninger du laver på webshoppen, og hvordan du anvender webshoppen.

Jeg opbevarer ikke data afgivet i forbindelse med betalingen. Disse oplysninger kommer aldrig ind på min server, men er udelukkende behandlet af Quickpay via Clearhaus. Disse oplysninger er krypterede.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over min behandling af dine personoplysninger.

6. Sikkerhed: Alle oplysninger ligger på en sikker server, hvortil kun to personer fra bysoegaard.dk har adgang. Jeg opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Serveren er lejet hos et firma i Danmark, der i det daglige ikke har adgang til mine kundeoplysninger. I lighed med andre databehandler jeg samarbejder med, har jeg med dem en databehandleraftale, der forpligter dem til at behandle vores data fortroligt.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger: bysoegaard.dk er dataansvarlig for bysoegaard.dk Kontaktoplysninger:

Bysoegaard.dk

V/ Susanne Søgaard

Lundemarken 7

2740 Skovlunde

www.bysoegaard.dk

kontakt@bysoegaard.dk

CVR-nr.41812435

Såfremt Jeg foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive informeret ved dit næste besøg.

MISBRUG Ethvert tilfælde af misbrug eller forsøg på misbrug af bysoegaard.dk vil blive anmeldt til politiet.

FORBEHOLD Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.